144876729_2181281898674637_1666847506168358995_n.jpg

Sofia Löfgren

Passionerad romanförfattare från Kalmar. Genom allting jag skriver löper en röd, het kärlekstråd. Vill du också uppleva förälskelse gång på gång?

 

"Det jag gillar bäst med den här boken är språket. Jag älskar när man, i ett hav av feelgood- och romanceböcker, hittar guldkornen där språket har det lilla extra. Det är fina liknelser och en lätt hand med pennan. Storyn var dessutom jättegullig!"

- Lovisa Wistrand (författare) Goodreads 4/5 -

 

”En behaglig romantisk roman som trots den korta speltiden hinner med ett fullständigt narrativ. För mig är det bästa med boken att man får lära känna Löfgrens skrivstil, en som sätter moderna, verklighetstrogna människorelationer i centrum kombinerat med ett violett språk som är generöst med beskrivningar av hudens textur, smaksensationer och rysningar i låren...”

- Lukas Adamsson (författare) Storytel 5/5  -

 

”Jag tillhör de där människorna som sätter en skämskudde framför ansiktet när det blir pinsamt på tv, och alltså är jag inte heller alltid överdrivet förtjust i alltför explicita sexuella scener. Men, i den här debuten av Sofia Löfgren, tycker jag inte att det blir för mycket....”

- Marias Bokhylla Omnible 4/5 -

 

”En bok med levande karaktärer man kan känna igen sig i. En kärlekshistoria man själv drömmer om.”

- Elin Nextory 5/5 -

 

”En härlig romance med stormande känslor och vågade scener. Man kommer nära och är med i varje känsla och upplevelse. Häftigt.”

- Therese Johansson (författare) Nextory 5/5 -