December_Med_Dig_AUDIO (2).jpg

Sofia Löfgren

Passionerad romanförfattare från Kalmar. Genom allting jag skriver löper en röd, het kärlekstråd. Vill du också uppleva förälskelse gång på gång?

 

"Jättemysig liten julroman som lämnade efter sig varma känslor. Gillade dessutom att den inte följde normen kring sexualitet i liknande böcker utan att en bisexuell kvinna fick inta huvudrollen."

- Gabriella Kjeilen (författare) 5/5 Goodreads -

 

"Språket flyter på och fungerar alldeles utmärkt för genren och det här är ett lättläst och mysig tidsfördriv på under 200 sidor."

- Maria 4,5/5 Goodreads -

 

"Varm, julig och strulig!
"December med dig" är en julmysig roman som jag hade svårt att lägga ifrån mig. Det finns gott om dråpliga scener, hjärta och smärta, glädje och värme, ensamhet och tvivel. Och så finns det givetvis romantik och hetta som skildras med finess.

Sofia Löfgren har ett lättsamt och nyanserat språk och härliga persongestaltningar. Mimmi och Patriks aktivitetskalender skapar ett driv och en spänning som håller hela vägen in i mål."

- Boktanten 4/5 Goodreads -

 

"Så jäkla bra! Sättet Sofia skriver på är målande och man får julkänsla ända in i märgen. En mycket bra bok som berör många viktiga ämnen. Älskar den."

- Paulina Ny (författare) Storytel 5/5 -