top of page
  • Sofia

Den eviga väntan

Den är väldigt nära nu... bara ett par veckor bort. Debuten. Det stora ögonblicket jag drömt om sedan barnsben. Trots att förlaget gång på gång försäkrar mig om att allting sker enligt plan, att ljudet är klart för leverans och att vi endast väntar på omslaget så väntar jag mig ett bakslag. Det är som att det som ska ske är för stort för att kunna ta in. Jag slängs omkring mellan hopp och förtvivlan. Tänk om ingen uppskattar min stil, eller att uppläsaren förstör upplevelsen totalt. Tänk om!


När katastrofcentrat vilar blir jag istället hög på positiva känslor. Det ska bli så kul att höra vad ni tycker! Kommer min stil att gå hem? Herregud, jag har en intervju inbokad i veckan för att vara med i lokaltidningen. Min kontakt på förlaget pratar om hur de ska marknadsföra Kärleksstorm på Storytel inför alla hjärtans dag. Är det mitt verk hon pratar om? Mina ord?


Idag offentliggjordes äntligen omslaget och jag blir lycklig av att titta på det. I morgon får jag ett ex av boken skickad till mig. Ni kan kanske gissa vad jag kommer göra imorgon kväll? Releasedatum kommer sättas under morgondagen så jag återkommer angående det!


Här har ni dem; Saga och Elias. En romantisk vinteridyll. Kärlek och passion.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page