• Sofia

Erotisk debut ---> Aftonbladet!?

Den 12 maj släpptes äntligen En lustfylld tågresa med Ordlust förlag. Det är en berättelse om att våga ta ett steg i en ny riktning, någonting jag ofta tänker på. Mitt motto är att aldrig tacka nej innan jag undersökt saken närmare. Ibland öppnar sig vägar som kan kännas läskiga men jag tror verkligen att det är mestadels positivt att våga. Visst, det finns alltid en risk för misslyckande men även om det värsta skulle ske står du inte tomhänt kvar. Någonting har du lärt dig längs vägen!


Att släppa erotik i eget namn och att bli lyft i Aftonbladets söndagsbilaga känns framförallt spännande idag. Men för ett år sedan visste jag inte ens om jag skulle våga publicera erotik under pseudonym, än mindre berätta för mina föräldrar att jag skrev heta scener. Jag vågade! Och se var det tog mig. :D


Jag förstår att sågningar kommer att komma och om jag har otur även hemskheter riktade mot mig som offentlig person. Troligen kommer de att göra ont. Helt ärligt tror jag att det är svårt att komma undan. Oavsett vad man gör kommer folk tycka att vissa saker är ogrundade, fel eller skamliga. Hittills är jag i alla fall positivt överraskad av alla fina ord om novellen! Den har för närvarande ett betyg på 3,72 baserat på 14 omdömen bara på Storytel.

”... Jag som man kunde med lätthet leva mig in i Linas lustfyllda lust och lättja. Bra story, bra rytm. Tack.”


”Jag är en kräsen lyssnare men den här boken hade verkligen allt...”


Tillbaka till Aftonbladet då, för jag behöver nog stanna upp och reflektera lite kring det. Hur stort det egentligen är att nå ut i hela Sverige?! Svårbegripligt. Jag är inte först med att skriva erotik, men jag tror att jag är med och bryter ny mark. Erotiken förtjänar en större respekt än den får idag men då krävs också att författare levererar riktigt bra upplevelser.


Jag tror också på att neutralisera könsroller och sexualitet. I En lustfylld tågresa får vi träffa två kvinnor och en man. I min nästa Sandsvedd (som kommer ut inom ett par månader med Saga Lust) fokuserar på två starka kvinnor. Och bara för att jag gillar att utmana mig själv har jag en historia med två män i pipen, eller kanske fler?✌️😂.

I morgon den 18 maj medverkar jag i Lustpodden där jag fritt talar om lust och kopplingen till ord och skrivande. Varför jag älskar att skriva passionerade scener och hur de påverkar mig i vardagslivet. Låter det intressant? In och lyssna! :D

187 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla