• Sofia

Kärleksstorm - vilken känslostorm!

Jag är helt blown away. Kärleksstorm har dragit iväg, levt upp och verkligen fått testa sina vingar! Betyg har trillat in hela veckan och för närvarande är boken uppe i 156 st bara på Storytel på en vecka. Den finns på topplistor, heta listan och sedan i går även på Veckans utvalda! Min redaktör var lyrisk för det är tydligen inte alls vanligt att en debutant hamnar där och jag kommer vara där hela veckan! En av tio titlar av alla som finns!


Hjärtat slår hårt och ganska ofta okontrollerat. Jag är hög på livet och ofantligt stolt över vad jag har lyckats med. Ibland får man bara hoppa på en våg och njuta av farten. Där är jag nu. Högt upp och i rasande hastighet mot ett okänt ställe. Skrämmande och galet häftigt!

Vad tycker folk om min debutroman? Jag landar runt 3,5 / 5 på samtliga tjänster vilket jag är otroligt nöjd med. Som tidigare nämnt sticker min stil ut lite och den passar så klart inte alla. Jag har mestadels blivit hyllad dock! Nu ska jag dansa mig genom den här veckan så får vi se var jag landar! Nedan följer några av de underbara recensioner som trillat in.


”En härlig romance med stormande känslor och vågade scener. Man kommer nära och är med i varje känsla och upplevelse. Häftigt.” - Therese Johansson (5/5 Nexstory)


”Härlig kärlekshistoria som värmer. Gillar det målande språket! Hade aldrig kunnat tro att minusgrader kunde kännas så heta.” - Therese B (5/5 Storytel)


"En härlig kortroman som passar perfekt så här i alla hjärtans dag-tider. Jag fångas snabbt in i berättelsen utan en fundering på annat medan Sofia Löfgren väver en typisk Romance med uppgångar och nedgångar, tvivel och både inre och yttre hinder, och drömmen om den stora kärleken som kanske bör stanna en dröm. Jag älskar alla referenserna till kärlekskomedier och hur Sofia leker med förväntningarna dessa ger. Och jag älskar twisten och den härliga vinterkänslan som genomsyrar boken och får kyla att kännas hetare än på länge. Mest av allt gillar jag språket i slutet, hur enkelt men ändå elegant det glider fram och får mig att vilja läsa mycket mer av denna debuterande författare.” - Helena Ziherl (Storytel 4/5)

”En behaglig romantisk roman som trots den korta speltiden hinner med ett fullständigt narrativ. För mig är det bästa med boken att man får lära känna Löfgrens skrivstil, en som sätter moderna, verklighetstrogna människorelationer i centrum kombinerat med ett violett språk som är generöst med beskrivningar av hudens textur, smaksensationer och rysningar i låren. En förhöjande detalj som också kommer naturligt för Löfgren är att det generellt feelgood- och romantikinriktade skildrandet avlöses regelbundet av både allvar och (ibland tabubelagd) humor. Ser fram emot nästa bok.” - Lukas An. (Storytel 5/5)29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla