top of page
  • Sofia

Lyssning och gästinlägg

Berg och dalbanan fortsätter. Igår var det lördag och efter många om och men kom jag igång med lyssningen av manuset.


Det är märkligt och mäktigt kan jag berätta. Att lyssna till någon annans tolkning av min text. Hon ger karaktärerna liv, förflyttar dem ur min hjärna och ut i verkligheten. Jag ler, skrattar och skakar på huvudet åt mina egna underfundigheter. Än har jag bara upptäckt ett par misstag, trots att jag kritiskt granskar varenda uttalande. Huvudkaraktären svär mer än jag tidigare trott 🧐😅😆. Vid ett par tillfällen hade ett förtydligande kunnat särskilja vem som säger vad, var tanke går över i dialog osv.


Det som är tydligt i text är inte alltid lika klart i ljud, men i det stora hela är jag mycket nöjd hittills! En av de saker jag oroat mig mest för är de hetare scenerna. Än har jag inte kommit dit i berättelsen men Anna gör allting annat grymt bra så det blir säkert bra 😅🤓.


Idag, söndag släpps mitt gästinlägg på debutantbloggen för de som är nyfikna på min väg till utgivning!På tisdag 9/2 klockan 20:00 ska jag ha en digital releasefest via mitt instagramkonto @sofialofgrenwriter. Jag har tänkt bjuda på lite dans och har planerat för två gäster. Missa inte det! :D17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page